SLS 3D Printers

SLS 3D Printers (Selective Laser Sintering) is de meest gebruikte 3D-print techniek voor industriëel 3DPrinting. SEEDA vertegenwoordigd de beste SLS Printer fabrikanten. In ons assortiment treft u een divers aanbod beginnend bij Desktop SLS Printers van Sinterit. Voor de grootverbruiker hebben wij de industriële SLS printer van XYZPRINTING.
Benieuwd wat een SLS Printer voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies op maat.

SLS 3D Printersystemen

Selective laser Sinterit, afgekort als SLS, is een kunststof 3D-productietechniek waarbij met name PA12 (Nylon), PA11 en TPU wordt gebruikt. De kunststofpoeder wordt tijdens dit process voorverwarmd tot vlak onder het smelttemperatuur. Vervolgens wordt dit poeder d.m.v. één of meerdere lasers bestraalt in de gewenste geometrie. Hierdoor neemt het poeder een vaste vorm aan. Dit process wordt laag-op-laag herhaald.

Sinterit

Desktop SLS 3DPrintersystemen

Meer Informatie

XYZPRINTING MfgPro230 xS

Industriële SLS Printer

Meer Informatie

SLS Printing ook voor uw bedrijf?

Daarom kiest u voor SEEDA

  • Deskundig & vrijblijvend advies op maat

  • Uitstekende servicedekking in Nederland & België

  • Volledig assortiment in de showroom

  • Continuïteit van uw productie, door ruime voorraad aan consumables

  • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Advanced support opties

Onze diensten

Installatie & Training

Voor alle systemen in ons aanbod bieden wij installatie & training op locatie. De machine wordt volledig startklaar opgeleverd en na het volgen van de training is de gebruiker klaar om volledig gebruik te maken van de installatie.

Reparatie & Onderhoud

SEEDA heeft jarenlang ervaring in 3D-printing. Zodoende hebben we veel kennis in huis om u te voorzien van effectieve service, reparatie & hulp op afstand voor uw machines. Heeft u een serviceverzoek? Neem dan contact op met uw SEEDA-accountmanager.

Leasing

Verlicht de druk op uw kapitaal met onze LEASING Solutions. Deze bieden we aan in samenwerking met BNP Paribas. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan en laat weten dat u belangstelling heeft in een lease-voorstel.