Loading...
Engineering & Tooling2017-09-22T13:47:05+00:00

Productie Tooling

Snelle, kleinschalige tooling en armaturen bieden producenten de flexibiliteit om meer mogelijkheden te omarmen. Maak snellere stappen en verlaag de kosten en het risico gebonden aan traditionele productiemethoden.

Er zijn ontelbaar veel voorbeelden van bedrijven die een 3D Printer inschakelen voor tooling. SEEDA biedt een reeks aan 3D printers die compatibel zijn met composieten voor productie-doeleinden.

Mallen, armaturen, gereedschap masters en zelfs kleinschalige productie tools kunnen, met FDM 3D-print technologie, intern geproduceerd worden in een aantal uur of dagen.

Ontwerpen herontdekt

Ontwerp nieuwe krachtige designs met het gebruik van 3D Prints. 3D Prints stellen ontwerp engineers in staat om nieuwe prototypes uit te proberen en snel oplossingen te vinden. Ook objecten met complexe interne structuren en geometrieën kunnen eenvoudig geproduceerd worden. Deze opties kunnen nog maar zelden aangeboden worden door traditionele methoden.

Bij SEEDA bent u gegarandeerd van de meest passende aanbieding voor uw doeleinden. Stel niet langer uit en neem contact op met één van onze adviseurs.

Start vandaag nog. In-house tooling met een 3D Printer.

Neem contact met een adviseur
Bekijk geschikte 3D Printers