Loading...
Educatie & Onderzoek2017-09-22T12:39:46+00:00

Levensecht Onderzoek

Iedere onderzoeker wil vorderen in zijn veld van studie. Academische budgetten staan open om projecten te financieren in talrijke disciplines. Met een 3D Printer produceer prototypes om onderzoeksresultaten beeldvorming en tastbaarheid te geven. Dit is maar een enkele voorbeeld hoe 3D Printers van SEEDA bijstaan in het veld van academisch onderzoek.

Ontwikkel composieten, zoveel je maar wil. De meeste 3D Printers van SEEDA zijn open-source, en het gebruik van eigen materialen doet niet tekort aan de garantievoorwaarden.

Verkort experiment cyclus. 3D geprinte modellen maken meer testen en experimenten mogelijk.

Jouw bijdrage aan de samenleving, met het gebruik van een 3D Printer is reëler dan ooit. Of het nu gaat om experimentele- of implementatiefasen.

Hogescholen & Universiteiten

Waar komen de beste studenten en medewerkers op af in het Hoger Onderwijs?

Goeie vraag. Het beschikbaar stellen van de nieuwste technologieën helpt hier in ieder geval bij. Het installeren van verschillende 3D Print-technieken biedt studenten de mogelijkheid om kritisch academische vaardigheden op te bouwen. Het stimuleert de samenwerking met verschillende afdelingen en doet een bijdrage aan student-entrepreneurship.

De producten en diensten van SEEDA implanteren oprechte ontwikkelings omstandigheden, voor zowel studenten als docenten.

Technische Scholen

Op Technische scholen zijn 3D printers zijn niet meer weg te denken. Zit Werktuigbouwkunde, product-design,  industrieel ontwerpen of iets vergelijkbaars in uw aanbod aan curriculums? Dan zal er ongetwijfeld al een 3D Printer op de werkplaats staan.

SEEDA biedt zeer gunstige voorwaarden voor Onderwijsinstellingen:

  • Centraal verkooppunt voor materialen, tegen achterafbetaling.
  • Service & Onderhoud op alle 3D Printers. Dus ook printers die niet zijn aangeschaft bij SEEDA.
  • Betaalbare reparaties, en mogelijkheden tot onbeperkte garantie op service.

3D Printer ook iets voor uw Onderwijsinstelling?

 

Neem contact met een adviseur
Bekijk geschikte 3D Printers