Edison 3D-printers
3Dison heeft verschillende, prachtige Edison 3D-printers. De 3D-printers van Edison staan bekend om hun goede kwaliteiten voor een goede prijs. De 3D-printers van Edison zijn voor uiteenlopende gebruikers. Van particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar een compacte 3D-printer voor op het bureau, tot ontwerpers in de industriële wereld die baat hebben bij een grote printer.
Er zijn verschillende Edison 3D-printers te koop Onder Andere:

Edison AEP: Ultem™ en PEI capable 3D Printer voor hoge temperaturen
Edison PRO: 3D-printer voor professionals
Edison H700: een professionele groot formaat 3D-printer

Edison AEP
De Edison AEP heeft een aluminium behuizing. Het ontwerp is intuïtief en eenvoudig. Ook heeft de Edison AEP een afgesloten deur, waardoor trilling en lawaai wordt gereduceerd. Dankzij de deur wordt de interne warmte behouden en is er een constante temperatuur aanwezig. Hierdoor krimpen de geprinte 3D-objecten niet of nauwelijks meer.

De kerntemperatuur van de Edison AEP kan worden beheerd dankzij de thermometer die is gemonteerd aan de printplaat.

De Edison AEP 3D-printer levert hoge prestaties, met een resolutie van 25 micron. Een ander voordeel van de Edison AEP is het automatisch verwarmde printerbed. Dit biedt u de mogelijkheid om onder andere te printen met ABS filament en vele andere materialen.

Daarnaast is de Edison AEP de enige printer die kan werken met Ultem™ filament. Dit filament wordt ook wel PEI filament genoemd en is een elektrische isolator. Het wordt onder meer gebruikt om vliegtuigonderdelen te maken. De Edison AEP is dus een zeer veelzijdige 3D-printer.
Edison PRO
Ook de Edison PRO is uitgerust met een deur aan de voorkant. Dit verkleind het risico op brandwonden en gaat de verspreiding van nare geuren tegen.

Dankzij het sterke, stalen frame met aluminium behuizing heeft u tijdens het printen veel minder last van trilling en geluid. En dankzij de deur is er een constante temperatuur aanwezig in de printer. De Edison PRO kan hierdoor nauwkeuriger printen zonder last te hebben van krimp.
Edison H700
De Edison H700 is een industriële 3D-printer. Deze professionele Edison 3D-printer heeft een automatische reiniging- en niveauregeling. Met de Edison H700 heeft u een 3D-printer met dual-extruder. Dat betekent dat u verschillende kleuren en/of materialen tegelijk kunt printen. Hierdoor kunt u met deze Edison 3D-printers zowel PLA, ABS als andere filamenten printen. Door gebruik te maken van de dual-extruder kunt u de 3D-printer van Edison gebruiken voor ongeveer elke toepassing.
3Dison
3D-printers worden op steeds meer manieren toegepast. Zo worden er proefmodellen mee geprint, prototypes en maquettes. Maar ook in de mode, wetenschap, architectuur en in de medische wereld komen we steeds meer 3D-printers tegen.

3Dison heeft uiteenlopende 3D-printers in het assortiment. Van compacte 3D-printers voor op het bureau, tot grote, professionele printers voor het bedrijfsleven en de industrie.
Uiteenlopende 3D-printers van 3Dison

3D-printers voor professionals
Desktop en engineering 3D-printers
Edison AEP
Edison PRO
Edison H700

3D-printers voor professionals
De Edison H700 en de Edison PRO zijn echte 3D-printers die gemaakt zijn voor de professionals. Hiermee kunt u grotere objecten printen. Met de Edison H700 kunt u tevens twee kleuren of materialen met elkaar combineren, dankzij het dual-extruder systeem. Dit betekent dat er twee extruders in de 3D-printer zitten, in plaats van één.
Desktop en engineering 3D-printers
Maar 3Dison heeft ook kleinere, compacte 3D-printers ontwikkeld. Zo is er de Edison AEP. Een degelijke, kwalitatieve 3D-printer, maar dan in een compact formaat. Deze 3D-printer van 3Dison past uitstekend op uw bureau, waardoor u in een handomdraai kleine 3D-objecten of proefmodellen kunt printen.

Ook voor engineers zijn de 3D-printers van 3Dison een uitkomst. Zo kunt u gemakkelijk zelf kleine onderdelen printen, die u nodig heeft voor uw project of prototype. Met de Edison AEP worden zelfs onderdelen voor bijvoorbeeld vliegtuigen geprint.

De 3D-printers van 3Dison zijn voor iedereen. Begin vandaag nog met het afdrukken in drie dimensies, met uw 3D-printer van 3Dison. Uw ideeën komen tot leven.