Consultatie services

Een dienst waar je op kunt rekenen…

Wist je dat de term ‘3D-printer’ vooral wordt gebruikt vanwege de populariteit omtrent het woord? Wij vinden hem vooral misleidend… 

Een “3D-printer” mag je gerust een productie-systeem noemen. Deze systemen verwerken de grondstof, hetgeen vaak kunststoffen zijn, naar een gewenste vorm.. in een hoge mate van nauwkeurigheid.

Dit gaat dus ook nét een stapje verder dan het printen van inkt op een vel papier (NB: niet denigrerend bedoeld, ook normale printers bevatten uitmuntende techniek)

Het is dan ook te verwachten dat bij een productiesysteem, een betrouwbaar team bij jouw leverancier klaarstaat om te zorgen dat de productie goed verloopt. En juist dat onderscheid SEEDA van haar concurrenten.

SEEDA Standaard – Consultation service is een volledige “hulp-op-afstand” dienst waar je op kunt rekenen!

De kosten?

Die zijn er niet, deze dienst zit inbegrepen op alle systemen in ons assortiment.

Daarom kiest u voor SEEDA

  • Deskundig & vrijblijvend advies op maat

  • Uitstekende servicedekking in Nederland & België

  • Volledig assortiment in de showroom

  • Continuïteit van uw productie, door ruime voorraad aan consumables

  • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding

Onze diensten

Installatie & Training

Voor alle systemen in ons aanbod bieden wij installatie & training op locatie. De machine wordt volledig startklaar opgeleverd en na het volgen van de training is de gebruiker klaar om volledig gebruik te maken van de installatie.

Reparatie & Onderhoud

SEEDA heeft jarenlang ervaring in 3D-printing. Zodoende hebben we veel kennis in huis om u te voorzien van effectieve service, reparatie & hulp op afstand voor uw machines. Heeft u een serviceverzoek? Neem dan contact op met uw SEEDA-accountmanager.

Leasing

Verlicht de druk op uw kapitaal met onze LEASING Solutions. Deze bieden we aan in samenwerking met BNP Paribas. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan en laat weten dat u belangstelling heeft in een lease-voorstel.