XYZPRINTING PartPro350 xBC

Ultra productiviteit met high-speed, pagina-breed  3d-print techniek

Voorzien van de meest innovatieve pagina-breed printing technieken is de XYZprinting PartPro350 xBC in staat om gewelde productiviteit te bieden. Met een verticale printsnelheid van 18mm /uur bij gebruik van volledige capaciteit. Er is geen twijfel mogelijk, de PartPro350 xBC is de meest (kost)efficiente Full-Color 3D-printer op de markt.

Offerte/Demo Aanvragen

Specificaties

  • Bouwvolume: 250 x 222 x 200 mm

  • Resolutie: 1600 x 1600 dpi

  • Laagdikte: 0,1 mm

  • Snelheid: 18mm/uur

Download brochure

Full-Color Binder Jetting

Dankzij Binder Jetting Technologie, biedt XYZPrinting PartPro350 xBC full-color 3d-printing in één enkel geïntegreerd proces van curing, coloring en 3D-print stacking. De machine is voorzien van een zeer snelle MEMJET CMY-kop & transparante binder. Met een resolutie van 1600dpi zijn geprinte onderdelen voorzien van de hoogste details. 

Omwisselbaar bouw-tray module voor verhoogde productiviteit

De verwijderbare bouwcabine in de XYZPrinting PartPro350 xBC laat gebruikers efficiënter werken. Door de bouwcabine te verwijderen, kunnen gebruikers hun print reinigen, terwijl een nieuwe cabine in de machine gestoken kan worden om direct een nieuwe print te starten. Tevens biedt de verwijderbare bouwcabine een makkelijkere manier om poeder te verwijderen te recyclen.

Eenvoudig printen met de geavanceerde BCPware slicing software

BCPware is speciaal ontwikkelt om modellen efficiënt te kunnen slicen. De software is voorzien van twee modussen. In de eerste kun je instant slicen-en-printen. In de tweede modus is het mogelijk om bestanden printklaar te zetten, om deze nadien te draaien.

Daarom kiest u voor SEEDA

  • Deskundig & vrijblijvend advies op maat

  • Uitstekende servicedekking in Nederland & België

  • Volledig assortiment in de showroom

  • Continuïteit van uw productie, door ruime voorraad aan consumables

  • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Advanced support opties

Onze diensten

Installatie & Training

Voor alle systemen in ons aanbod bieden wij installatie & training op locatie. De machine wordt volledig startklaar opgeleverd en na het volgen van de training is de gebruiker klaar om volledig gebruik te maken van de installatie.

Reparatie & Onderhoud

SEEDA heeft jarenlang ervaring in 3D-printing. Zodoende hebben we veel kennis in huis om u te voorzien van effectieve service, reparatie & hulp op afstand voor uw machines. Heeft u een serviceverzoek? Neem dan contact op met uw SEEDA-accountmanager.

Leasing

Verlicht de druk op uw kapitaal met onze LEASING Solutions. Deze bieden we aan in samenwerking met BNP Paribas. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan en laat weten dat u belangstelling heeft in een lease-voorstel.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wij geven graag passend advies voor uw project. Voor een demo bent u van harte welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)85 047 1414
Mail: info@seeda.nl