PartPro300 xT

Ontworpen voor gebruiksgemak en hoge prestaties

Offerte Aanvragen

De PartPro300 xT is niet zó maar een 3D-printer

Full-auto kalibratie, heated print-chamber en een vocht-geïsoleerd filament capaciteit voor 420 uur continu 3D-printen. De PartPro300 xT is gemaakt voor eenvoud & prestatie.

Dit toestel is een ‘must-consider’ optie voor diegenen die klaar zijn voor het serieuze 3D-print werk.

€ 5.799.-

  • Excl. BTW
  • Incl. Levering
  • Incl. SEEDA – Consultation services (Standard)
Offerte aanvragen

High-Speed Stalen Nozzles en Auto Leveling

Hoog temperatuur high-speed stalen nozzles bieden toegang tot het gebruik van High-Performance materialen met kwalitatief resultaat. De nieuwste Automatische kalibratie technieken staan garant voor het produceren van hoogwaardige en accurate onderdelen, zonder dat je zelf aan de machine hoeft te sleutelen.

De heated chamber zorgt voor een perfect printresultaat

De temperatuur gereguleerde 3D-print omgeving zorgt ervoor dat de lagen beter in elkaar hechten. Het resultaat is direct te merken aan een strak oppervlakte kwaliteit wat te vergelijken is met gegoten onderdelen uit een gietmal. De PartPro300 xT is hierdoor in staat om onderdelen te produceren van ongeëvenaarde kwaliteit.

Dubbele High Performance Extruder

De High Performance dual extruder biedt toegang tot het gebruiken van geavanceerde materialen zoals; Carbon-PLA, Nylon, Metal-filled, PETG, ABS, TPE, PLA, Tough PLA en natuurlijk (Water)-oplosbaar support materiaal.

Dubbel capaciteit & anti-vocht

Een gesloten compartiment voor 2 grote spoelen filament (tot 3kg) zorgt voor bescherming tegen luchtvochtigheid, met nog betere printresultaat als gevolg.

Technische Specificaties

Download de Specs

SEEDA is your partner for all 3D Printing Solutions