XYZ Printing PartPro300 xT

Full-auto kalibratie, heated print-chamber en een vocht-geïsoleerd filament capaciteit voor 420 uur continu 3D-printen. De PartPro300 xT is gemaakt voor eenvoud & prestatie.

Dit toestel is een ‘must-consider’ optie voor diegenen die klaar zijn voor het serieuze 3D-print werk.

Vanaf € 4.999.-

Offerte/Demo Aanvragen

Specificaties

  • Bouwvolume: 295 x 300 x 300 mm

  • Resolutie: 50 – 700 micron

  • Volledig Auto-kalibratie

  • Dubbele printkop

Download brochure

High-Speed Stalen Nozzles en Auto Leveling

Hoog temperatuur high-speed stalen nozzles bieden toegang tot het gebruik van High-Performance materialen met kwalitatief resultaat. De nieuwste Automatische kalibratie technieken staan garant voor het produceren van hoogwaardige en accurate onderdelen, zonder dat je zelf aan de machine hoeft te sleutelen.

De heated chamber zorgt voor een perfect printresultaat

De temperatuur gereguleerde 3D-print omgeving zorgt ervoor dat de lagen beter in elkaar hechten. Het resultaat is direct te merken aan een strak oppervlakte kwaliteit wat te vergelijken is met gegoten onderdelen uit een gietmal. De PartPro300 xT is hierdoor in staat om onderdelen te produceren van ongeëvenaarde kwaliteit.

Dubbele High Performance Extruder

De High Performance dual extruder biedt toegang tot het gebruiken van geavanceerde materialen zoals; Carbon-PLA, Nylon, Metal-filled, PETG, ABS, TPE, PLA, Tough PLA en natuurlijk (Water)-oplosbaar support materiaal.

Dubbel capaciteit & anti-vocht

Een gesloten compartiment voor 2 grote spoelen filament (tot 3kg) zorgt voor bescherming tegen luchtvochtigheid, met nog betere printresultaat als gevolg.

Daarom kiest u voor SEEDA

  • Deskundig & vrijblijvend advies op maat

  • Uitstekende servicedekking in Nederland & België

  • Volledig assortiment in de showroom

  • Continuïteit van uw productie, door ruime voorraad aan consumables

  • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Advanced support opties

Onze diensten

Installatie & Training

Voor alle systemen in ons aanbod bieden wij installatie & training op locatie. De machine wordt volledig startklaar opgeleverd en na het volgen van de training is de gebruiker klaar om volledig gebruik te maken van de installatie.

Reparatie & Onderhoud

SEEDA heeft jarenlang ervaring in 3D-printing. Zodoende hebben we veel kennis in huis om u te voorzien van effectieve service, reparatie & hulp op afstand voor uw machines. Heeft u een serviceverzoek? Neem dan contact op met uw SEEDA-accountmanager.

Leasing

Verlicht de druk op uw kapitaal met onze LEASING Solutions. Deze bieden we aan in samenwerking met BNP Paribas. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan en laat weten dat u belangstelling heeft in een lease-voorstel.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wij geven graag passend advies voor uw project. Voor een demo bent u van harte welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)85 047 1414
Mail: info@seeda.nl