XYZPRINTING MfgPro230 xS

Produceer sterkere onderdelen en reduceer productietijden met XYZprinting’s SLS Technologie

De MfgPro230 xS maakt gebruik van CO2 Selective Laser Sintering technologie (SLS). Dit stelt gebruikers in staat om engineering onderdelen te produceren met een breed scala aan plastics. De MfgPro230 xS left lagen neer van thermoplastic materiaal en fuseert het plastic door middel van de CO2 laser. Het resultaat is een geprint onderdeel wat evenaart met gegoten plastics, op gebied van sterkte en oppervlakte kwaliteit.

Offerte/Demo Aanvragen

Specificaties

  • Bouwvolume: 230 x 230 x 230 mm

  • Snelheid: 20mm / uur

  • Laagdikte: 0,100 mm

Download brochure

Geen support & vrij in vormgeving

Bij SLS-techniek geld dat het printmateriaal ook dient als support materiaal. Zodoende is het niet meer nodig om extra ondersteuning te tekenen & printen. Het printproces verbruikt hierdoor minder materiaal terwijl het geproduceerde onderdeel geheel in tact blijft. Meerdere onderdelen kunnen gestapeld worden en de gebruiker bepaalt zelf de oriëntatie. Zo kan iedere print-run optimaal benut worden.

Verkort productietijden

De MfgPro230 xS behaalt printsnelheden tot wel 1 liter per uur, waardoor deze ideaal geschikt is voor kleine serieproducties en industrieel-ontwerp processen. De printer ondersteunt in het ontwerp-validatie proces, waardoor gebruikers sneller omschakelen tot product realisatie. Dit bespaart kosten en ervaring leert dat meer innovaties tot stand komen. 

Intuïtieve software 

BCPware is de gedecideerde software voor d MfgPro230 xS. Deze gebruiksvriendelijke software is in staat om modellen middels twee modi slicen. Dit biedt de gebruiker een slimme manier van flexibiliteit i.c.m. het open materialen systeem van de MfgPro230 xS. Met de eerste modus kan, zoals gebruikelijk, een bestand printklaar maken en verzenden naar de machine.
In de tweede modus kan de gebruiker tijdens het printproces verschillende commando’s inschakelen (instant-slicing), ideaal geschikt voor het werken met zelf ontwikkeld, of derde-partij materialen.

Omwisselbaar bouw-tray module voor verhoogde productiviteit

De verwijderbare bouwcabine in de XYZPrinting MfgPro230 xS laat gebruikers efficiënter werken. Door de bouwcabine te verwijderen, kunnen gebruikers hun print reinigen, terwijl een nieuwe cabine in de machine gestoken kan worden om direct een nieuwe print te starten. Tevens biedt de verwijderbare bouwcabine een makkelijkere manier om poeder te verwijderen te recyclen.

Daarom kiest u voor SEEDA

  • Deskundig & vrijblijvend advies op maat

  • Uitstekende servicedekking in Nederland & België

  • Volledig assortiment in de showroom

  • Continuïteit van uw productie, door ruime voorraad aan consumables

  • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Advanced support opties

Onze diensten

Installatie & Training

Voor alle systemen in ons aanbod bieden wij installatie & training op locatie. De machine wordt volledig startklaar opgeleverd en na het volgen van de training is de gebruiker klaar om volledig gebruik te maken van de installatie.

Reparatie & Onderhoud

SEEDA heeft jarenlang ervaring in 3D-printing. Zodoende hebben we veel kennis in huis om u te voorzien van effectieve service, reparatie & hulp op afstand voor uw machines. Heeft u een serviceverzoek? Neem dan contact op met uw SEEDA-accountmanager.

Leasing

Verlicht de druk op uw kapitaal met onze LEASING Solutions. Deze bieden we aan in samenwerking met BNP Paribas. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan en laat weten dat u belangstelling heeft in een lease-voorstel.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wij geven graag passend advies voor uw project. Voor een demo bent u van harte welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)85 047 1414
Mail: info@seeda.nl