XYZ Printing Professional

SEEDA is de hoofdleverancier van XYZ Printing in de Benelux. Wij zijn u graag van dienst bij het maken van een weloverwogen keus die uitstekend past bij uw situatie. Uiteraard bent u voor een demonstratie van harte welkom in onze showroom, hier nemen we rustig de tijd voor het bieden van advies op maat.

XYZPRINTING PROFESSIONAL 3D PRINTERS

Met de kennis dat geen enkele 3D-print techniek het ‘beste’ is, heeft XYZ Printing een volledige serie professionele machines ontwikkelt die op gebied van gebruik en vormgeving naadloos op elkaar aansluiten. Bovenal biedt XYZ Printing de meest hoogwaardige kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen.

XYZ MfgPro230 xS

Industriële SLS-productiesysteem

Vanaf €56.900

Meer Informatie

XYZ PartPro350 xBC

Full-Color Binder Jet Systeem

Vanaf €28.490

Meer Informatie

XYZ PartPro300 xT

High-end FFF-Systeem

Vanaf €4.999

Meer Informatie

XYZ PartPro100 xP

Hoog-resolutie prototyping systeem

Vanaf €1.999

Meer Informatie

XYZ CastPro100 xP

Volledig systeem voor gieten

Vanaf €2.690

Meer Informatie

XYZ PartPro200 xTCS

Desktop Full-color FFF Systeem

Vanaf €4.490

Waarom XYZ Printing?

  • Laag in verbruik & eigendomskosten

  • Schaalbaar & multi-platform inzetbaar

  • Intuïtieve & gebruiksvriendelijke software

Over XYZ Printing & New Kinpo Group

New Kinpo Group

New Kinpo Group, opgericht in 1973, is een in Taiwan gevestigde wereldleider in elektronische productiediensten (EMS), originele ontwerpproductie (ODM) en producten van eigen merk. Haar dochterondernemingen zijn Kinpo Electronics, Cal-Comp Electronics (Thailand) PCL, AcBel Polytech en XYZprinting, met een wereldwijde aanwezigheid in de VS, China, Thailand, Maleisië, Brazilië, Mexico en de Filippijnen.

XYZ Printing

XYZprinting, eend dochteronderneming van New Kinpo Group, zet zich in om 3D-printing kosteneffectief aan te bieden voor docenten, kunstenaars, ondernemers en dagelijkse consumenten over de hele wereld.

XYZprinting heeft de barrières van het eigendom van 3D-printers weggenomen door gebruiksvriendelijke printers en apparaten aan te bieden die een uitstekende gebruikerservaring bieden. De 3D-printers van XYZprinting hebben tal van prestigieuze onderscheidingen gewonnen, zowel op belangrijke evenementen als van toppublicaties.

Daarom kiest u voor SEEDA

  • Deskundig & vrijblijvend advies op maat

  • Uitstekende servicedekking in Nederland & België

  • Volledig assortiment in de showroom

  • Continuïteit van uw productie, door ruime voorraad aan consumables

  • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Advanced support opties

Onze diensten

Installatie & Training

Voor alle systemen in ons aanbod bieden wij installatie & training op locatie. De machine wordt volledig startklaar opgeleverd en na het volgen van de training is de gebruiker klaar om volledig gebruik te maken van de installatie.

Reparatie & Onderhoud

SEEDA heeft jarenlang ervaring in 3D-printing. Zodoende hebben we veel kennis in huis om u te voorzien van effectieve service, reparatie & hulp op afstand voor uw machines. Heeft u een serviceverzoek? Neem dan contact op met uw SEEDA-accountmanager.

Leasing

Verlicht de druk op uw kapitaal met onze LEASING Solutions. Deze bieden we aan in samenwerking met BNP Paribas. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan en laat weten dat u belangstelling heeft in een lease-voorstel.