Ultimaker S5 Pro Bundle

De Ultimaker S5 Pro-bundel transformeert uw 3D-printworkflow – met automatische materiaalbehandeling, efficiënte luchtfiltering en vochtigheidscontrole van filamenten. Samen bieden deze functies 24/7 productiviteit en veeleisende toepassingen met een uitgebreid scala aan materialen.

€ 8.685,-

Vrijblijvend adviesgesprek
Bestel in onze webshop!

Onze specialisten denken graag met u mee over de meest geschikte 3D-print oplossingen.

De drijvende kracht achter de Ultimaker S5 Pro Bundle

Ultimaker S5

De allerbeste specificaties voor desktopprinters voldoen aan het gebruiksgemak dat wordt geleverd met een complete 3D-printoplossing die wordt vertrouwd door honderdduizenden professionals over de hele wereld.

Air Manager

De Ultimaker S5 Air Manager zorgt voor een veiligere werkomgeving met nog meer materialen. De gesloten, binnenstebuiten gelegen luchtstroom vangt, houdt vast of verspreidt tot 95% van de UFP’s.

Material Station

Het Ultimaker S5-materiaalstation herdefinieert de materiaalbehandeling. Geen droge dozen meer voor doe-het-zelvers, minder tijd kwijt aan het bedienen van de printer. Gewoon ongeëvenaarde efficiëntie in desktopproductie.

Over de Ultimaker S5 Pro bundle

Door de Ultimaker S5-printer naadloos te integreren met de Air Manager en Material Station, verhoogt de Ultimaker S5 Pro-bundel de productiviteit, flexibiliteit en het vertrouwen om veeleisende toepassingen te ontgrendelen met een uitgebreide reeks materialen.

 • Snel en gemakkelijk laden van maximaal zes filamenten
 • Ononderbroken printen met automatische materiaalwisseling
 • Vochtgecontroleerde materiaalopslag
 • Compatibel met filamenten van derden, inclusief composieten
 • Ingesloten bouwkamer en EPA-filter verwijderen tot 95% van de ultrafijne deeltjes (UFP’s)

Technische kunststoffen, voor ieder project

De Ultimaker S3 heeft een ‘Open Systeem’ voor materialen. Technische plastics hebben een goede afstelling nodig, om het maximale te halen uit uw 3D-printer. Ultimaker heeft haar eigen materialen ontwikkeld en afgesteld, zodat deze perfect draaien op uw machine, keer-op-keer.

Bestel consumables in onze webshop!

Nylon
Slijtvast en duurzaam

Nylon is sterk, slijtvast, duurzaam en ontworpen voor flexibiliteit en een lage gevoeligheid voor vocht.

PLA
Snel en eenvoudig te printen

Uitstekende oppervlaktekwaliteit en detail, met consistente, betrouwbare resultaten. PLA is een uitstekende keuze voor visuele prototypes.

Tough PLA
Extra duurzaamheid en flexibiliteit

Sterk als ABS en net zo gemakkelijk te printen als gewoon PLA, Tough PLA is ideaal voor het printen van technische modellen op grotere formaten.

ABS
Sterk en duurzaam

ABS is slagvast, maatvast en bestand tegen temperaturen tot 85 ºC, wat het een goede keuze maakt voor mechanische onderdelen.

CPE family
Chemisch resistent en sterk

CPE-materialen zijn chemisch bestendig, taai en vormvast. CPE + verwerkt temperaturen tot 100 ºC.

PVA
Water oplosbaar

PVA is een wateroplosbaar ondersteuningsmateriaal dat is ontworpen om complexe geometrieën af te drukken in dubbele extrusie met PLA, CPE en nylon.

PC
Sterk, taai en hittebestendig

PC biedt een geweldige printkwaliteit, temperatuurbestendigheid tot 110 ºC, goede mechanische sterkte en taaiheid.

TPU 95A
Slijtvast en flexibel

Met een Shore-A hardheid van 95 en een rek tot 580% bij breuk is onze TPU semi-flexibel, duurzaam en chemisch bestendig.

PP
Chemisch bestendig & flexibel

Ultimaker PP biedt uitstekende weerstand tegen temperatuur, chemicaliën en vermoeidheid. De taaiheid en lage wrijving maken het een perfecte keuze voor prototyping en het maken van duurzame eindgebruiksmodellen.

Breakaway
Verwijderbare supports

Ultimaker Breakaway is een ondersteunend materiaal dat snel met de hand kan worden verwijderd zonder verdere nabewerking, wat maatnauwkeurigheid en een hoogwaardige oppervlakteafwerking oplevert.

Welk materiaal heb ik nodig?

Onze experts helpen u graag bij het kiezen van het juiste materiaal.

Vrijblijvend adviesgesprek

Daarom kiest u voor SEEDA

 • Deskundig & vrijblijvend advies op maat

 • Uitstekende servicedekking in Nederland & België

 • Volledig assortiment in de showroom

 • Continuïteit van uw productie, door ruime voorraad aan consumables

 • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding

 • Advanced support opties

Onze diensten

Installatie & Training

Voor alle systemen in ons aanbod bieden wij installatie & training op locatie. De machine wordt volledig startklaar opgeleverd en na het volgen van de training is de gebruiker klaar om volledig gebruik te maken van de installatie.

Reparatie & Onderhoud

SEEDA heeft jarenlang ervaring in 3D-printing. Zodoende hebben we veel kennis in huis om u te voorzien van effectieve service, reparatie & hulp op afstand voor uw machines. Heeft u een serviceverzoek? Neem dan contact op met uw SEEDA-accountmanager.

Leasing

Verlicht de druk op uw kapitaal met onze LEASING Solutions. Deze bieden we aan in samenwerking met BNP Paribas. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan en laat weten dat u belangstelling heeft in een lease-voorstel.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wij geven graag passend advies voor uw project. Voor een demo bent u van harte welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)85 047 1414
Mail: info@seeda.nl