Sinterit Randapparatuur

Een complete lijn aan optioneel randapparatuur om productiviteit te verhogen.

Bestel in onze webshop!

Sinterit Poeder Zeef

Zeeft automatisch gebruikt poeder en maakt het klaar voor hergebruik

De zeef breekt alle klontjes en maakt het gebruikte poeder klaar voor verfrissing (refreshing).

Dit heeft direct invloed op de kwaliteit van de 3D-print. Als alle lagen gelijk zijn, komt elk detail tot zijn recht en is het oppervlak perfect glad.

Poeder kan handmatig worden gezeefd, maar het is een arbeidsintensief en tijdrovend proces, waarbij de verstuiving van het poeder overlast kan brengen. Daarom gebruiken de meeste van onze klanten een automatische zeef.

Offerte/Demo Aanvragen

Sinterit ATEX Vacuum Cleaner

Veilig poeder opvangen & reinigen

Een perfecte oplossing voor het efficiënt verzamelen en reinigen van ongesinterd poeder. De compacte afmetingen van het apparaat en de hoge opvangcapaciteit zijn cruciaal als je weinig ruimte hebt. Samen met de cycloonpoeder-afscheider maakt het uw workflow veel sneller en gemakkelijker.

Offerte/Demo Aanvragen

Sinterit Straalcabine

Eenvoudig reinigen van 3D-geprinte modellen, groot en klein.

De Sinterit zandstraler is een universele oplossing voor het stralen van 3D geprinte onderdelen. Hiermee kunt u kleine openingen, details reinigen en het oppervlak polijsten. Bij Sandblaster XL heb je de keuze tussen een handblaster en een vast mondstuk, zodat je met beide handen het object kunt oriënteren.

Offerte/Demo Aanvragen

Sinterit Platform

Werken op goede basis

De Sinterit platform is ontworpen om de meest ergonomische werkruimte voor zowel Sinterit Lisa- als Lisa PRO-gebruikers te garanderen. Eenvoudig te monteren, robuust en stabiel, verbetert niet alleen de workflow aanzienlijk, maar garandeert ook een goede toegang tot alle gebieden die het proces vereist.

Met de wielen in het platform gemonteerd, kunt u de printer gemakkelijk naar de installatieplaats transporteren en verplaatsen voor service of oppervlaktereiniging.

Offerte/Demo Aanvragen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wij geven graag passend advies voor uw project. Voor een demo bent u van harte welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)85 047 1414
Mail: info@seeda.nl

  Daarom kiest u voor SEEDA

  • Deskundig & vrijblijvend advies op maat

  • Uitstekende servicedekking in Nederland & België

  • Volledig assortiment in de showroom

  • Continuïteit van uw productie, door ruime voorraad aan consumables

  • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Advanced support opties

  Onze diensten

  Installatie & Training

  Voor alle systemen in ons aanbod bieden wij installatie & training op locatie. De machine wordt volledig startklaar opgeleverd en na het volgen van de training is de gebruiker klaar om volledig gebruik te maken van de installatie.

  Reparatie & Onderhoud

  SEEDA heeft jarenlang ervaring in 3D-printing. Zodoende hebben we veel kennis in huis om u te voorzien van effectieve service, reparatie & hulp op afstand voor uw machines. Heeft u een serviceverzoek? Neem dan contact op met uw SEEDA-accountmanager.

  Leasing

  Verlicht de druk op uw kapitaal met onze LEASING Solutions. Deze bieden we aan in samenwerking met BNP Paribas. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan en laat weten dat u belangstelling heeft in een lease-voorstel.