SINTERIT LISA PRO

Offerte/Demo Aanvragen
Brochure / Samples Ontvangen

Specificaties

  • Bouwvolume: 150 x 200 x 260 mm

  • Laagdikte: 0,075 mm

  • Afmeting Machine: 69 x 50 x 88 cm

  • Stikstof-koelingssysteem

Industriële materialen op de Sinterit LISA PRO

Met behulp van de stikstof kamer is het mogelijk om met een breed scala aan materialen te produceren. Momenteel zijn de volgende materialen leverbaar:

PA12 Smooth
Flexa Black
Flexa Grey
PA11

…Ondersteuning voor meer materialen is momenteel in behandeling…

Size matters

Maak gebruik van het grote bouwvolume van de Lisa 2 Pro. Diagonaal kan met tot wel 316mm breed printen, afhankelijk van het type materiaal. De Lisa 2 Pro is dus zeer geschikt voor dag-tot-dag 3D-print opdrachten.

Sinterit Studio 2018

Sinterit Studio 2018 is een toegewijde applicatie voor de Sinterit Lisa Pro 2. Deze intuïtieve software wordt gebruikt om de 3D-modellen klaar te maken voor productie. Daarnaast kan de software gebruikt worden om de printopdracht te monitoren. 

Eenvoudiger dan ooit

Talloze verbeteringen aan de hardware hebben de betrouwbaarheid van het 3D-printen verhoogd. Daarnaast biedt de laatste versie van Sinterit Studio 2018 interactieve tips om de gebruiker te helpen bij het 3d print process.

Daarom kiest u voor SEEDA

  • Deskundig & vrijblijvend advies op maat

  • Uitstekende servicedekking in Nederland & België

  • Volledig assortiment in de showroom

  • Continuïteit van uw productie, door ruime voorraad aan consumables

  • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Advanced support opties

Onze diensten

Installatie & Training

Voor alle systemen in ons aanbod bieden wij installatie & training op locatie. De machine wordt volledig startklaar opgeleverd en na het volgen van de training is de gebruiker klaar om volledig gebruik te maken van de installatie.

Reparatie & Onderhoud

SEEDA heeft jarenlang ervaring in 3D-printing. Zodoende hebben we veel kennis in huis om u te voorzien van effectieve service, reparatie & hulp op afstand voor uw machines. Heeft u een serviceverzoek? Neem dan contact op met uw SEEDA-accountmanager.

Leasing

Verlicht de druk op uw kapitaal met onze LEASING Solutions. Deze bieden we aan in samenwerking met BNP Paribas. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan en laat weten dat u belangstelling heeft in een lease-voorstel.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wij geven graag passend advies voor uw project. Voor een demo bent u van harte welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)85 047 1414
Mail: info@seeda.nl