NEXA3D NXE 400

‘s Werelds snelste industriële 3D-printer

Met een ongekend 16L bouwvolume van 27,5 cm x 16 cm x 40 cm, intelligente optimalisatie en de revolutionaire gepatenteerde LSPc-technologie van Nexa3D, is de NXE 400 de perfecte printer voor elke toepassing.

Offerte/Demo Aanvragen
Brochure Ontvangen

2.5 keer groter

De NXE 400 beschikt over meer dan het dubbele van het bouwvolume in vergelijking met de momenteel beschikbare technologieën, waardoor veel grotere onderdelen, hogere doorvoersnelheid en uiteindelijk lagere deelkosten mogelijk zijn, allemaal met de hogere resolutie pixels (75 µm) en isotrope prints.

Klaar voor productie & modulaïr ontwerp

Naast de zeer betrouwbare LSPc-technologie, is de NXE 400 volledig modulair opgebouwd voor eenvoudig uitwisselbare onderdelen en technologie-upgrades die veroudering van hardware elimineren.

Printsnelheid = 1 cm per minuut in de Z-as!

Zelfs met zeer hoge precisie is de Nexa3D NXE 400 in staat om ongelofelijk snel te produceren! Print de volledige bouwruimte van 275 x 160 x 400 mm in minder dan 40 minuten … dat is de nieuwe definitie van RAPID-prototyping.

Offerte/Demo Aanvragen

Geoptimalizeerde software voor productie

De technologie van Nexa3D doorbreekt de snelheidsbarrière door actief de traditionele snelheidsbeperkende factoren van traditionele SLA te overwinnen zonder de nauwkeurigheid en resolutie in gevaar te brengen. Door de gebruiksvriendelijke software meer te stroomlijnen vind er een optimalisatie plaats die de gebruiker ervaart in de productiesnelheid, nauwkeurigheid en deelsucces bij elke productie.

Next-Gen Software + Predictive Service

De intern ontwikkelde intelligente software van Nexa3D verbindt onze hardware en materialen samen in een krachtig, gebruiksvriendelijk systeem en biedt tegelijkertijd een nieuw tijdperk van voorspellende en prescriptieve service. Het is net zo eenvoudig als op CRTL + P drukken

Ontvang een offerte op maat

Vraag direct aan

Washing + Curing Station

De Nexa3D-naverwerkingseenheden zijn ontworpen om het was- en uithardingsproces van de op de NEXA3D-printers geprinte onderdelen te optimaliseren.
Met een volume van 16 liter bepaalt de waseenheid automatisch de lengte van het wasproces, terwijl het uithardings-station de intensiteit en lichtverdeling bepaalt op basis van de onderdeelgeometrie en de positionering op de bouwplaat.

Met een gecombineerde was- en uithardingstijd van slechts 10 minuten zijn dit de ideale eenheden om het productieproces te voltooien.

Ontmoet de Nexa3D Materialen

Blijvend worden er nieuwe materialen toegevoegd aan het assortiment

xGPP- Blauw – ONTWERP – Bliksemsnel

xGPP-Translucent – STERK, NAUWKEURIG, SNEL

xGPP-Gray – Hoge details, geweldig oppervlakte

xABS-HT-Orange – Functioneel – Spuitgietmatrijzen

Unieke Eigenschappen:

De hoogste afdruksnelheid in zijn klasse
Volledig functionele prototypes

Unieke Eigenschappen:

Geen wateropname
Snelle afdruksnelheid
Lage krimp
Hoge nauwkeurigheid

Unieke Eigenschappen:

Geweldige oppervlakteafwerking

Unieke Eigenschappen:

Snelle afdruksnelheid
Lage krimp
Volledig functionele onderdelen
Sterkere duurzaamheid

Daarom kiest u voor SEEDA

  • Deskundig & vrijblijvend advies op maat

  • Uitstekende servicedekking in Nederland & België

  • Volledig assortiment in de showroom

  • Continuïteit van uw productie, door ruime voorraad aan consumables

  • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Advanced support opties

Onze diensten

Installatie & Training

Voor alle systemen in ons aanbod bieden wij installatie & training op locatie. De machine wordt volledig startklaar opgeleverd en na het volgen van de training is de gebruiker klaar om volledig gebruik te maken van de installatie.

Reparatie & Onderhoud

SEEDA heeft jarenlang ervaring in 3D-printing. Zodoende hebben we veel kennis in huis om u te voorzien van effectieve service, reparatie & hulp op afstand voor uw machines. Heeft u een serviceverzoek? Neem dan contact op met uw SEEDA-accountmanager.

Leasing

Verlicht de druk op uw kapitaal met onze LEASING Solutions. Deze bieden we aan in samenwerking met BNP Paribas. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan en laat weten dat u belangstelling heeft in een lease-voorstel.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wij geven graag passend advies voor uw project. Voor een demo bent u van harte welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)85 047 1414
Mail: info@seeda.nl